Rólam

Miért kéne rám hallgatnod?

 

Mert úgy gondolom, hogy én gyerekkoromban kaptam valamit az édesanyámtól, melynek segítségével játékosan, szinte észrevétlen tanultam meg sütni-főzni.

A családi élet színtere a konyha volt. Mindig itt gyűlt össze a család. Számtalan kedves és néhány keserű emlék fűz ide. Később, mikor elköltöztem otthonról nem volt gond, ha vacsorát  kellett főzni,vagy vendégek jöttek és őket kellett elvarázsolni valami finom kajával, ínycsiklandó desszerttel.

Imádok sütit sütni, meg persze enni is! Szeretem, hogy kikapcsol és kiélhetem a kreativitásomat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem rontottam el semmit! Legutóbb például a párom születésnapi tortáját  kiskanállal ettük, mert szétfolyt. De talán ezekből a félresikerült alkotásokból lehet a legtöbbet tanulni.

Időközben rájöttem, hogy vannak olyan emberek akiknek a sütés nem ilyen természetes. Valami miatt nem hozták magukkal otthonról. Vagy azért, mert akkor éppen nem voltak rá fogékonyak, vagy éppen azért mert az édesanyjuk nem szeretett sütni-főzni. Nekik szükségük van tanácsra, segítségre hogy igazi konyhatündérré váljanak. Ebben igyekszem segíteni annak, aki megtisztel bizalmával!

 

 

 

Miért éppen muffinmágus?

 

Mert, szerintem bárki lehet muffinmágus! A muffin sütést bárki elkezdheti! Kezdő vagy gyakorlott háziasszony, sőt még gyerek is!

 

Biró Viktória